Voor wie is voetreflextherapie?

Voetreflextherapie is voor iederen die z’n lichamelijke klachten spuugzat is, op zoek is naar ontspanning en vermindering of zelfs verdwijnen van de klachten. Ik laat je voelen en ervaren waar er blokkades zitten, neem je mee op reis door jouw lichaam, samen gaan we op zoek naar het verhaal dat je voeten vertellen. Elke plek onder en op jouw voeten en onderbenen heeft zijn eigen verhaal. Gevoelige plekken zijn verstoringen in je lichaamsenergie. Door lichaam en geest als één geheel te zien en Oosterse en Westerse zienswijze met elkaar te combineren is het mogelijk om deze gevoelige plekken een stem te geven.

Op zoek gaan naar het waarom van deze  verstoringen zie ik als een grote uitdaging. Ik leer je bewust te worden van en begrijpen wat jouw lichaam je wil vertellen. D.m.v. massages en zachte druk zet ik het zelfherstellend vermogen aan het werk, krijgt je immuunsysteem een boost, heb je meer energie en kom je lekkerder in je vel te zitten.

Ben jij je lichamelijke klachten zat en wil je weten wat jouw voeten te vertellen hebben over de oplossing hiervan? Wil jij je lichamelijke klachten de baas te worden? Wil jij ontspannen de dagen door komen? Wil jij een lichaam dat voor je werkt?

Handig om te weten

  • Dat 3 tot 5 behandelingen je klachten vaak al verminderen
  • 8 tot 10 wekelijkse behandelingen voor een mooi resultaat zorgen
  • Dat je tips mee krijgt voor tussen de behandelingen door
  • Dat de meeste cliënten heerlijk slapen na een behandeling
  • Dat een afspraak maken geen zin heeft als je zelf niet actief mee wilt werken

Wil jij een lichaam dat werkt?

Ik leer je luisteren naar wat je voeten jou willen vertellen. Je klachten zullen hierdoor in een ander licht komen te staan. Vaak komen er emoties los, deze mogen er zijn, we gaan ze aanraken, aankijken, doorvoelen en zo zachtjes laten verdwijnen. Hiermee verminderen in veel gevallen, en verdwijnen soms zelfs, je lichamelijke klachten.

Afspraak maken

Dit zeggen mijn klanten

Zo blij met lymfemassages

Ik heb een heel dik been gehad van mijn lies tot aan mijn tenen. Heb 5x bestralingen in mijn lies gehad en daarna is mijn been een behoorlijke tijd gezwachteld geweest.  Anita heeft daarna mijn voet en onderbeen 2x in de week behandeld met lymfemassages. Mijn been is na lang volhouden nu bijna weer normaal. De massages voelden heel prettig, zacht, heel rustig masseert ze het lymfesysteem. Mijn linkerbeen is nu weer bijna net zo dun als mijn rechterbeen. Ik heb 15 behandelingen nodig gehad om van het hele dikke been af te komen.

Piet H. (88)

Handklachten en lymfemassages

Ik ben bij Anita onder behandeling geweest voor mijn Dupuytren (de koetsierziekte waarbij de vingers krom gaan staan). De linkerhand is al een aantal keer geopereerd, nu zou de rechterhand aan de beurt zijn. Met voetreflextherapie heeft Anita de pezen soepeler gemaakt, waardoor een operatie voorlopig nog niet nodig is.

Nu behandelt Anita mij met lymfedrainage omdat ik veel vocht vast hou, na 4 behandelingen merk ik al veel verschil.

Anita werkt netjes, ze is vriendelijk, het is een plezierige behandeling.

M. de K (67)

Ik liep op wolken

Een heerlijke ontspannen behandeling gehad van Anita. Ik heb geslapen als een roos en de volgende dag tijdens een boswandeling lekker ontspannen gelopen, waar ik anders vaak last heb van mijn schouders nu helemaal niet. Ik liep op wolken.
Bedankt Anita het was super!

Lea de V. (50)

GRATIS kennismakingsgesprek en korte voetreflexbehandeling.

Totaal 30 minuten
t.w.v. € 35,00 (BTW vrijgesteld)

Ja, dat wil ik!