Voetreflexbehandelingen op locatie

Ben jij die liefdevolle mantelzorger of doorverwijzer voor iemand die zelf niet in staat is om naar mij toe te komen? Dan kom ik graag met jou in contact om op locatie voetreflexbehandelingen te geven.

De zachte aanrakingen tijdens mijn voetreflexmassages zijn een weldaad voor oudere mensen. Ze genieten van de zachte aanrakingen tijdens mijn voetreflexmassages. Ook als is communicatie vaak niet meer mogelijk, hun gezichten spreken boekdelen.

In overleg met de familie, mantelzorger, doorverwijzer maak ik een behandelplan.

Voetreflex en dementie

Behandelingen voor ouderen met dementie zijn, net als al mijn behandelingen, maatwerk. Bijkomende klachten als obstipatie, diaree, en blaasontstekingen kunnen met voetreflextherapie verminderen of zelfs verdwijnen. Lymfedrainagemassages werken vochtafdrijvend en zijn bij uitstek geschikt als mensen veel vocht vast houden. Metamorfosemassage is een prettige massage op voeten, handen en hoofd. Dit maakt dat mensen zich rustig en ontspannen voelen.

Wat kost voetreflextherapie?

  • Kennismakingsgesprek en korte behandeling van in totaal 30 minuten is GRATIS
  • Intake is GRATIS
  • Behandelingen zijn € 70,00 per consult (BTW vrijgesteld)
  • Voor behandelingen op locatie reken ik € 0,19 per km reiskostenvergoeding
Afspraak maken

Zorginstellingen

Voor bewoners van zorginstellingen is voetreflextherapie een fijn moment in de week. Ze genieten van de ontspannende massages. Aandacht en zachte aanrakingen zijn voor iedereen een weldaad. Een mens wordt nu eenmaal graag gekoesterd en vertroeteld. Voetreflexmassage heeft dat allemaal in zich. Liefdevolle aandacht, zachte strijkingen, repeterende handelingen. Het werkt rustgevend en ontspannend. Zeker in deze hectische tijd kan dit voor ouderen een rustpuntje in de week zijn. Ik kom graag naar uw verzorgingshuis, of instelling om de mogelijkheden met u te bespreken.

Ja, ik wil meer weten

Punten van aandacht

  • Voetreflextherapie is een waardevolle aanvulling op reguliere geneeskunde.
  • Voetreflextherapie is geen vervanging voor reguliere geneeskunde. Als voetreflextherapeut mag ik geen diagnoses stellen, raadpleeg daarvoor altijd eerst u reguliere arts.

GRATIS kennismakingsgesprek en korte voetreflexbehandeling.

Totaal 30 minuten
t.w.v. € 35,00 (BTW vrijgesteld)

Ja, dat wil ik!