Behandelingen

Mijn behandelplannen zijn erop gericht jou te leren het zelfherstellend vermogen van je lichaam aan te spreken. Zodra jij begrijpt wat je lichaam je wil vertellen, waar je klachten ontstaan zijn, en je meewerkt aan de oplossing, zullen je klachten verminderen, slaap je beter, en is er meer rust in je lichaam. Zo kun je het dagelijks leven beter aan. Westerse en Oosterse zienswijzen vormen de leidraad voor het opstellen van mijn behandelplan.

Het doel is: Pijnlijke, vertrokken, vermoeide afgetobde gezichten, zien veranderen in blije, vrolijke, energieke, gezichten. Dat gaat natuurlijk niet zo maar, ik vraag dan ook best wat aan en van je, geef je tips mee voor thuis, verwacht ook dat je daarmee aan de slag gaat, zodat we samen kunnen werken aan de boost die jouw immuunsysteem nodig heeft zodat jij lekkerder in je vel komt te zitten. Want een gezond lichaam heeft een sterk immuunsysteem. Een sterk immuunsysteem geeft je kracht, plezier, energie en vreugde in je leven.

Hoeveel behandelingen?

Jouw voeten vertellen hun verhaal, mijn handen voelen de energie of juist het ontbreken ervan, mijn oren horen jouw klachten, mijn ogen zien jou. Voetreflextherapie is een groeiproces waarbij mijn handen, jouw zijn in de meest optimale conditie willen brengen.

Daardoor is geen behandeling gelijk en maak ik een op maat gemaakt behandelplan voor je. Een klacht vermindert vaak na 3 tot 4 wekelijkse behandelingen, na 8 tot 10 wekelijkse behandelingen, is mijn ervaring, bereiken we vaak een mooi resultaat.

Wat kost voetreflextherapie?

  • Kennismakingsgesprek en korte behandeling van totaal 30 minuten is GRATIS
  • Intake is GRATIS
  • Behandelingen zijn € 70,00  per consult van 60 minuten (BTW vrijgesteld)
Afspraak maken

Cadeaubonnen

Zoek je een uniek cadeau?
Denk dan aan een cadeaubon voor 1 of meerdere behandelingen bij Voetenvreugde.

Cadeaubon voor 1 behandeling kost € 70,00

  • Ontspanningsmassage
  • Lymfedrainagemassage
  • Metamorfosemassage
  N.B. Behandelingen n.a.v. een cadeaubon worden niet vergoed door zorgkostenverzekeraars.
Cadeaubon bestellen

Punten van aandacht

  • Voetreflextherapie is een waardevolle aanvulling op reguliere geneeskunde.
  • Voetreflextherapie is geen vervanging voor reguliere geneeskunde. Als voetreflextherapeut mag ik geen diagnoses stellen, raadpleeg daarvoor altijd eerst uw reguliere arts.

GRATIS kennismakingsgesprek en korte voetreflexbehandeling.

Totaal 30 minuten
t.w.v. € 35,00 (BTW vrijgesteld)

Ja, dat wil ik!